€ 0,00 (0)
Zoeken

De leukste accessoires voor een perfecte kerstoutfit

Tijdens de kerstdagen wil je uitpakken met de outfits. Je trekt dan natuurlijk je mooiste outfits aan met bijpassende schoenen en, om het helemaal af te maken, moeten er nog accessoires bij. Deze accessoires zorgen ervoor dat jouw outfit volledig kerst af is!
Maar welke accessoires moeten er dan bij? Wij hebben hier voor jou de beste accessoires voor bij je kerstoutfits. Voor hem, voor haar en voor de kinderen!

Accessoires voor haar

Riem - Of je broek nu afzakt of niet, een riem is altijd een leuke detail bij je outfit. Er is een keuze uit verschillende soorten riemen, maar de riemen met de studs erop zorgen ervoor dat het een echte feestelijke look wordt!

Sokken - Misschien heb je het al gezien, maar de sokken mogen weer op vallen onder je outfit. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt op de sokken gedragen. Bij de kerstdagen horen natuurlijk glitters, daarom hebben wij glittersokken. Deze zullen je outfits écht kerstproof maken.

Sjaal - De decemberdagen zijn koude dagen en een sjaal is daar de perfecte oplossing voor. Om een sjaal ook nog goed bij je kerstoutfit te laten matchen is nog een hele opgave. Bij ons in de collectie hebben wij een aantal sjaals die je outfit toch feestelijk laten zijn tijdens deze kerst! 

Fisher cap - Heb jij stiekem geen zin veel tijd te steken in je haar feestelijk te maken? Haal dan een fisher cap. Je borstelt je haar, doet de fisher cap op and you’re ready to go!

Accessoires voor hem

Strik - Een mooie strik bij je outfit is altijd goed tijdens kerst. Het zorgt voor een speelse touch aan de outfit, maar zorgt ervoor dat je er wel netjes uitziet.

Stropdas - Als je echt chique gekleed moet gaan, dan kan een stropdas niet ontbreken in jouw outfit. Bij ons keuze uit verschillende kleuren en printjes, zodat er altijd wel één bij jouw outfit past!

Sokken - Ook voor de mannen hebben wij sokken om te dragen tijdens de kerst. Geen glittersokken, maar echte foute kerstsokken. Die wil iedereen toch hebben? Deze krijg je samen in een giftbox met de foute kerstonderbroeken.

Onderbroek -Ook al ziet niet iedereen het, het is wel degelijk een belangrijk deel van je outfit. Wij hebben nu foute kerstonderbroeken. Misschien dat je deze wel mag showen tijdens de kerstdagen en ze matchen ook nog eens met de sokken.

Accessoires voor de kleine jongen

Strikje - Met kerst wordt natuurlijk ook voor de kinderen alles uit de kast getrokken om ze er feestelijk uit te laten zien! Strikjes zorgen ervoor dat het heel feestelijk wordt en hij er té schattig uitziet.

Bretels - Over een shirt, een blouse of onder een vestje, het zal sowieso leuk staan. De bretels maken een normale outfit al een speciale feestelijke outfit.

Accessoires voor het kleine meisje


Glitter knipjes - Wil je het haar van je dochter helemaal af maken? Doe dan de glitter knipjes in bij haar en ze zal de hele avond stralen.

Glitter bandana - Een speciale touch geven aan het haar van je dochter? Dat kan met onze glitter bandana! Deze zorgt ervoor dat je niet veel aan het haar hoeft te doen, maar met een mooie bandana het er toch héél leuk uit gaat zien!

Kraagje - Om de outfit van je dochter perfect te maken, zijn er verschillende kraagjes die je onder haar shirt of jurkje kan doen. Hierdoor geeft het net een originele touch aan de outfit.

Glitter / Hart tasje - Wil je niet dat je dochter jouw tas keer op keer weer pakt om met haar mee te nemen? Haal dan voor haar een eigen tasje! Een zwart hartje of een met alleen maar zilveren glitters, perfect voor kerst!