€ 0,00 (0)
Zoeken

Fashiontips: Mooie outfits voor een bruiloft!

Naast tips, hebben we ook de leukste jurkjes en oufits voor je geselecteerd!

Het bruiloft seizoen is officieel gestart! Zoals vele andere heb je vast al wel een bruiloft op de planning staan. Niet alleen het bruidspaar wil er straks mooi uitzien, maar jij als gast wil natuurlijk ook met je outfit stralen. Hoe makkelijk het ook lijkt, vaak vinden vrouwen het lastig om te slagen voor de perfect weddingoutfit.  Hierbij moet je ook eens nog rekening houden met het feit dat het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is óf met een dresscode van het bruidspaar. Graag geven we speciaal daarom een aantal fashiontips om er voor te zorgen dat jij ook gelukkig bent op die speciale dag!

#1 Shine brightly; met de kleuren van 2018

De trend van dit seizoen is Colour Blocking! Ook voor dé perfecte weddingoutfit is kleurrijke kleding geschikt.

#2 Bloom Baby Bloom 

 

 
De meeste van ons weten op dit moment wel dat de bloemenprint weer helemaal terug is in het straatbeeld. Misschien denk je nog steeds bij een bloemenprint aan de jurken die je oma vroeger droeg, maar dat is dit seizoen gelukkig niet geval. De floral print is helemaal in een modern jasje gestoken! Laat je oufit aansluiten bij de romantische sfeer van de bruiloft, draag daarom bloemenprint!

#3 Vervang een jurk voor een pak!

Voel jij je niet op je gemak in een jurk óf vind je het gewoon helemaal niet lekker zitten? Vervang dan een jurk voor een pak! Een pak kan namelijk ook heel vrouwelijk staan. Combineer ‘m met een leuke hak eronder én leuke accessoires erbij. Ook ideaal voor regenachtige dagen. En daarbij: hoe handig is het dat je zonder problemen de hele dag naar de wc kan gaan!

#4 The Skirt 

 

Vind je een pak net een te grote stap? Ga dan voor een rokje en een shirtje! Doordat er heel veel verschillende modellen rokjes zijn, is het makkelijk om een rok te vinden die het beste bij jouw figuur past.

#5 Kant is altijd goed

Voor een feestje of een bruiloft is een jurkje of een outfit met kant altijd goed. Kant staat namelijk super romantisch en vrouwelijk!


#Absolutely not done

Let op dat je de volgende punten NIET doet op een bruiloft:

#1 Draag géén witte jurken- Dit is gewoon NOT DONE!
#2 Ga niet overdressed- Zorg er voor dat de bruid meer opvalt dan jij!
#3 Draag geen spijkerbroek- Dit staat namelijk niet netjes. 
#4 Ga niet te bloot- Niet iedereen hoeft je beha te zien.
#5 Don’t wear All-black- Gebruik in ieder geval gekleurde accessoires.

Nog niets leuks gezien? Bij Freewear staan we altijd klaar om je persoonlijk te adviseren over combinaties en om de juiste outfits te vinden waar jij in zal stralen!