€ 0,00 (0)
Zoeken

Kledingtips: wat neem ik mee op vakantie?!

Ga jij op vakantie én wil jij wat kleding tips? Lees hier wat je het beste mee kan nemen! 

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Een probleem voor heel veel vrouwen. Want hoe lastig is het om al een week óf twee weken van te voren te bepalen wat je op vakantie gaat dragen. Het is al lastig om een dag van te voren óf op de dag zelf dit te bepalen, laat staan dat je dit voor twee weken lang moet doen. Vaak neem je daarom veel té veel kleding mee, zodat je genoeg keuze hebt én je hierover geen zorgen hoeft te maken op vakantie. Toch zitten we altijd aan een max aantal kilo bagage vast, dus daarom geven we je graag wat meeneem-tips!

#1 Strandjurkjes

De eerste tip is een strandjurkje! Wat geweldig is aan een strandjurkje is dat je dit item vaker kunt dragen. Super handig dus als je geen grote koffer of alleen handbagage mee hebt! Combineer 'm in de avond met leuke accessoires én je bent ook gelijk klaar voor een stap avond. 

       Jurk Only €29,99      

#2 Spaghetti tops

Mocht het erg warm worden op je vakantie bestemming, dan is het fijn om spaghetti tops mee te nemen. Ook als je op stapvakantie gaat, dan zijn spaghetti tops heerlijk! Dit hoeven geen basic tops te zijn, want tegenwoordig zie je ze in allerlei kleuren, prints én materialen.

 

#3 T-shirts van dunne stof

Houd er rekening mee dat je T-shirts van dunne stoffen meeneemt! Let daarbij op dat je niet te veel kiest voor shirtjes van synthetische stoffen. Het fijnste is om te kiezen voor shirts van de natuurlijke stoffen: katoen, zijde óf linnen. Deze stoffen ademen namelijk veel beter, waardoor je niet zo erg gaat zweten. Shirts hiervan zitten daarnaast ook veel luchtiger & koeler dan shirts van synthetische stoffen. Nog een voordeel is dat shirtjes van dunne stoffen bijna niets wegen én je daarom extra veel mee kunt nemen!

#4 Uitgaansrokjes

Wil je echt stralen op je vakantie? Zorg er dan voor dat je dit item absoluut niet vergeet: je favoriete partyrok! Er is tijdens jouw vakantie vast wel een leuk feestje op het strand óf in een club, waar dit item super erg van pas gaat komen..

 

#5 Denim Short

Vergeet vooral je Denim Short niet mee te nemen, want met dit item kan je eindeloos combineren. Een tip daarom is dat je beter een aantal shirtjes te veel mee kan nemen, want je Denim Short past toch wel overal onder! Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de Denim Skirts. 

#6 Vest óf trui

Voor de zekerheid is het toch wel verstandig om een vestje óf een trui mee te nemen. Het kan namelijk ook op warme bestemmingen in de avonduren flink afkoelen. Geloof maar, dan ben je super blij als je een vest óf een trui achter de hand hebt!

Is het frisser maar draag je toch liever niet een vest of een trui, dan kan je natuurlijk ook voor een leuke blouse met lange mouwen kiezen. Zelf vinden wij een mooie witte blouse wel fijn voor op vakantie, als je dan een aantal dagen in de zon hebt gelegen dan lijk je super bruin! 

#7 Jasje

Iets wat we nog vergeten te vermelden zijn, is dat het natuurlijk wel verstandig is om van te voren het weerbericht te checken. Ook al verwacht je dat het ergens de hele week boven de 25 graden zal zijn. Dat kan plotseling heel anders zijn! Neem daarom voor de zekerheid één jasje mee. Dit hoeft geen dikke jas te zijn, maar een denim jacket óf een regenjasje is toch wel handig als er ineens storm op komst is.

 Wil je dat je kleding lekker fris blijft op vakantie? Tip: Neem dan een klein flesje handwas mee voor in je bagage én een Robijn geurzakje. Hierdoor is je kleding de hele vakantie lekker fris & fashionable!