€ 0,00 (0)
Zoeken

Modetrends 2018 : Welke trends zijn er in 2018?

Modetrends 2018! Check hier de nieuwste trends.

Het is alweer de tweede maand van het jaar. Daarom willen we je graag op de hoogte brengen van de modetrends van 2018. Vorig jaar hebben we een aantal van deze trends al bij de échte fashionistas voorbij zien komen. Wil jij dit jaar ook shinen? Ontdek dan nu de modetrends van 2018! 

#1 Flared Pants

Eén van de trends van dit moment is de Flared Pants. Een Flared Pants is een broek met wijde pijpen. Ook bij Freewear is deze broek veel te zien. Wat het fijne aan deze broek is dat het voor meerdere figuren geschikt is. Ben je lang en slank, dan is dit model ideaal! Je benen lijken namelijk nog langer in deze jeans. Wil je deze broek dragen als je niet zo groot bent? Draag er dan een hoge hak onder en zorg er voor dat de pijp tot de grond komt. Hierdoor smokkel je een aantal centimeters bij je lengte. Het fijnste is dat dit model er voor zorgt dat iemand met een ronder figuur in evenwicht wordt gebracht door de wijdere pijpen. En iemand met een recht figuur wordt juist ronder door dit model. 

afbeelding voor product Only Broeken & Jeans
Only Broeken & Jeans
29.99
afbeelding voor product Vero Moda Broeken & Jeans
Vero Moda Broeken & Jeans
29.99
afbeelding voor product kamili Broeken & Jeans
kamili Broeken & Jeans
29.99

#2 Back to basic

Ben je de gescheurde broeken helemaal zat? Dan hebben we goed nieuws! Haal alle gescheurde broeken maar uit je kast, want we gaan back to basic. Dit betekent dat de gescheurde broeken dit jaar worden ingewisseld voor de klassieke jeans. Ook deze broeken zijn verkrijgbaar bij Freewear!

afbeelding voor product Only Broeken & Jeans
Only Broeken & Jeans
34.99
afbeelding voor product Only Broeken & Jeans
Only Broeken & Jeans
29.95
afbeelding voor product Juna Rose Broeken & Jeans
Juna Rose Broeken & Jeans
59.99

#3 Prints it is

Helaas voor wie er een hekel aan heeft, maar je zult er toch weer aan moeten geloven dit jaar.. Ja, haal de bloemenprints maar weer onder het stof vandaan! Ook de tijgerprints zijn er natuurlijk weer. Naast bloemen en tijgerprints zijn dit jaar streepjes, ruitjes, sloganprints, stippen, tropicalprints, regenboogprints en cartoonprints ook weer te zien.

afbeelding voor product Vero Moda Blouse
Vero Moda Blouse
39.99
afbeelding voor product Ze-Ze Blouse
Ze-Ze Blouse
39.95
afbeelding voor product Vero Moda Blouse
Vero Moda Blouse
34.99

#4 Yellow is the new black

Terwijl in 2017 de kleur ‘millennial pink’ helemaal hot was, draait dit jaar alles om de kleur ‘geel’. Deze kleur zal in veel verschillende tinten in de winkels te vinden zijn, als het maar heldere en levendige kleuren zijn. Zoals misschien de meeste niet weten proberen de échte fashionistas een statement met deze kleur te maken. Het zit namelijk zo.. Felle kleuren laten mensen de problemen in de wereld vergeten tijdens deze politiek en sociaal onrustige tijden. Want zeg nou zelf.. Wie wordt er niet vrolijk van de kleur geel?

afbeelding voor product Vero Moda Jack
Vero Moda Jack
39.99
afbeelding voor product fashion Sjaal
fashion Sjaal
14.99

#5 The accessory for 2018

Misschien ken je het al wel uit de jaren tachtig. Er is weer nieuw leven geblazen in de tailleriem. Dit jaar is dit accessoire helemaal terug van weggeweest. Wat super handig is aan de tailleriem is dat ook mensen zonder een smalle taille hiermee een smalle taille kunnen faken. Vooral mensen met een appel figuur zullen hier plezier van hebben.

afbeelding voor product fashion Riem
fashion Riem
14.99