€ 0,00 (0)
Zoeken

Kledingtips voor de gevormde vrouw

Special voor vrouwen met een maatje meer hebben we een aantal kledingtips op een rijtje gezet! 

Ook al heb je een maatje meer, dat betekent niet dat je geen leuke kleding kan dragen. Bij Freewear proberen we altijd een mooie collectie te selecteren voor alle vrouwen. We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je als vrouw met een maatje meer goed gestyled door het leven gaat.

#1 Take it easy

Houd het eenvoudig! Vermijd daarom ruches of andere overbodige details (zoals zakken in je kleding). Gebruik sieraden of leuke accessoires om je outfit helemaal af te maken, maar probeer daar niet overdreven in te zijn.

Selected by Freewear

Juna Rose Broek
€49,99

 Selected by Freewear


Yest Tuniek
€44,95

#2. Gebruik niet te veel verschillende kleuren

Gebruik kleuren die bij elkaar passen, zo onderbreek je niet de belangrijke verticale lijn. Hierdoor lijk je langer en slanker. Grote kleurverschillen zijn not done, hierdoor lijk je namelijk juist voller.

Selected by Freewear


Yest Topje
€29,95

Selected by Freewear

#3 Don’t overprint             

Natuurlijk kun je wel gewoon leuke printjes dragen, maar zorg er dan wel voor dat de vormen in de printjes niet te groot zijn. De printjes moeten klein en fijn zijn. Door grote prints wordt namelijk juist de aandacht gevestigd op bepaalde punten.   

Selected by Freewear

#4 Wear long sleeved tops  

Wanneer je grote borsten hebt is het verstandig om mouwen te vermijden die eindigen op dezelfde hoogte als je borsten. Het beste is om ¾ mouwen of long sleeves te dragen en als het echt warm is een hempje te dragen.  

Selected by Freewear


Yest Blouse
€39,95

#5 Show that curves

Draag kleding die mooi aansluit, maar zorg er wel voor dat het niet te strak zit. Gebruik hiervoor stoffen die gemakkelijk je rondingen volgen en niet te stug zijn.

#6 Weg met die onderkin!

Heb je een voller gezicht of grote borsten draag dan shirtjes met een open hals of een V-hals, hierdoor lijk je smaller in je gezicht en kun je je onderkin mooi verbloemen.

#7 Special voor een peervorm figuur  

Heb je juist smalle schouders in verhouding met je heupen, dan is het verstandig om een boothals top, of een simpel pofmouwtje te dragen.

#8 Less is best  

Draag klassieke rechte broeken of een skinny jeans zonder gekke details, het liefst ook zonder zakken, gaten en andere tierelantijntjes.

Selected by Freewear

Yest Broek
€49,95
 

Wil je meer zien van onze “maatje meer” collectie? Bekijk dan online de collectie van Zenzhi (maat 44-58), Juna-Rose (maat 44-54), Yest (maat 44-48) & Yesta (maat 48-54) of bezoek één van onze winkels.